Socis

Notícia del 23 de març de 2022

Un dels nostres soscis criarà aquest any una raça provinent de la Xina, la seva paricularidad és que els ous són de color vermell. Serà veritat allò que en alguns llibres apareix com que el color dels ous està relacionat amb el color del ulls dels adults? Haurem d'esperar el resultat.

Notícia del 6 de maig de 2013

Aquest migdia ha arribat a les nostres mans, provinent de CRA, Padova, tres ovatures de la raça Baghdad. Així doncs, l'AERCEGSA ja té aquesta nova raça per a la seva cria. En aquests moments la Junta Directiva ja disposa d'aquests ous per què siguin criats i estudiats.

Notícia del 8 de febrer de 2013

elclickverde és una pàgina on trobar activitats relacionades amb el medi ambiente, la ecologia i la natura. El 8 de febrer de 2013, la periodista i biòloga Mónica Rubio ha redactat un article interessantíssim titolat “Gusano de seda: Razas autóctonas españolas en el extranjero” en la seva secció Artículo de la semana.

Podeu llegir-lo en la secció premsa d'aquesta pàgina web.

Notícia del 31 de gener de 2013

Ha arribat, aquesta mateixa tarda un enviament directament de França. Després de numbrosos contactes per part del nostre vicepresident, hem fet un intercanvi i del país gal han arribat els ous (llavor) de les següents races:

1 (Gros Vars blanc),
2 (Gros Vars zébrée),
5 (Auzas blanc),
6 (Auzas zébrée),
8 (blanc de soie rose) et
9 (blanc-ocellée de soie verte)Així doncs, l'AERCEGSA ja té noves races per estudiar. Les conclussions per al final de la temporada 2013.